Погребение Варна | Траурна агенция Драгомиров

Погребение

Траурна агенция Драгомиров организира погребения в град Варна както и в цялата страна. Оказваме съдействие при избор на гробно място, гробищен парк, ритуал и всички подробности по погребението. Агенцията разполага с лекар, който да напише съобщение за смърт (важно условие за организиране на погребението).


Всички погребения са различни и могат да варират значително в цената. Ние от Траурна Агенция Драгомиров сме готови да обсъдим с Вас всички възможности по открит и честен начин и да се съобразим с бюджета, с който разполагате. Ние ще осигурим издаването на всички необходими документи и ще се погрижим за подготовката на Вашия починал близък.


Колко струва едно Погребение?
Погребение Варна Цени

За организация на погребението се съобразяваме изцяло с личните желания на клиентите си. Tова, което със сигурност можем да Ви споделим са цените, които не зависят от нас:

Погребение Варна Цена
Изкопаване на нов/стар гроб в Гробищен парк Тополи, Виница, Галата 400 лв
Изкопаване на стар наследствен гроб в Централни Гробища 400 лв
Нова гробница в Централни гробища Варна 3400 лв
Семейна гробница в стар наследствен гроб в Централни гробища 1500 лв
Нова гробница в Гробищен парк 'Тополи' 1800 лв

Необходими документи за организиране на погребение

Необходими документи за организиране на погребение:
1.Съобщение за смърт
2.Лична карта на починалия
Погребение на старо (наследствено) гробно място:
1.Съобщение за смърт
2.Лична карта на починалия
3. Квитанция за платено гробно място
4. Удостоверение за наследници
5. Ако покойникът не е пряк роднина се попълват декларации от всички наследници

Подкрепа при загуба на близък

Поради дългогодишния си опит в траурния и погребалния бранш научихме, че в моменти на загуба човек често не е на себе си и има нужда от специално отношение и внимание.

Разбираме добре, че вероятно сте объркани и съкрушени, затова винаги подхождаме с професионализъм и коректност при организирането на едно погребение.

Хладилна камера

Загубата на близък човек често идва внезапно и неочаквано като ни оставя съкрушени и неспособни да реагираме. За да Ви спестим грижи и притеснение, ние разполагаме със собствена хладилна камера в случай, че Ви се налага да изчакате с организирането на погребението.

Често Задавани Въпроси

Колко струва едно погребение?

Всяко погребение е различно и за организацията му ние (като погребална агенция) се съобразяваме изцяло с личните желания на клиентите си. За нас не е възможно да посочим крайна цена без да сме се запознали с персоналните предпочитания на клиентите, но това което със сигурност можем да Ви споделим са цените, които не зависят от нас:

Изкопаване на нов/стар гроб в Гробище Тополи, Виница, Галата- 400 лв
Изкопаване на стар наследствен гроб в Централни Гробища- 400 лв
Нова гробница в Централни гробища Варна- 3400 лв
Семейна гробница в стар наследствен гроб в Централни гробища – 1500 лв. Нова гробница в Тополи- 1800 лв

Колко струва кремация?

Организирането на кремацията зависи до голяма степен от желанията на нашите клиенти, затова и цената на различните кремации варира значително. Това, което можем да ви споделим със сигурност са цените, които не зависят от нас:

Пакет Кремация в Крематориум Варна (вкл. таксата на Крематориума и урната)- 590 лв
Урнов гроб в Централни гробища Варна- 1300 лв
Урнова ниша в Централни гробища Варна- 500 лв

Какви документи са ми нужни за организиране на погребение?

Първото важно условие за организирането на погребението е лекар да напише съобщение за смърт. Ако личният Ви лекар не се отзове, Траурна Агенция Драгомиров разполага с лекар, който да напише съобщението за смърт. След като това се случи ние ще се погрижим и за издаването на смъртен акт.

Имате ли лекар, който да установи смъртта?

Да, ние от Траурна Агенция Драгомиров разполагаме с лекар, който да установи смъртта и да напише съобщение за смърт, в случай, че личният Ви лекар не се отзове.

Има ли възможност погребението да се извърши в Централни гробища?

Да, може да закупите семейна гробница или да използвате стар семеен гроб. Виж още

Правите ли некролози?

Да, изработваме цветни и черно-бели некролози. Разполагаме с широка гама модели за некролози и професионалисти, които ще Ви помогнат при избора. Некролози може да поръчате в един от офисите ни.

Може ли да поръчам венец?

Да, Траурна Агенция Драгомиров предлага изкуствени и естествени венци в различни размери. Галерията с венците може да видите тук.

Какво е работното време на офисите?

Понеделник 09:00ч.–17:30ч.
Вторник 09:00ч.–17:30ч.
Сряда 09:00ч.–17:30ч.
Четвъртък 09:00ч.–17:30ч.
Петък 09:00ч.–17:30ч.
Събота 09:00ч.–17:30ч.
Неделя 09:00ч.–17:30ч.

Какво се прави при кремация? / Какво представлява кремацията?

Кремацията е траурен ритуал, при който тялото на покойника се поставя в крематориум (специално изградена пещ) и се изгаря при много висока температура. Горивният процес е напълно автоматизиран и не позволява влизане на повече от един ковчег. Останките от тялото се поставят в урна. Урната може да бъде поставена в гроб или в урнова ниша. Ако близките на покойника желаят могат да задържат урната в дома си или да разпръснат прахта.

Погребение или кремация?

Решението как да изпратим нашия починал близък също зависи от доста фактори(финансови, религиозни и други), които е добре да бъдат взети предвид. Агентите на Траурна Агенция Драгомиров са професионалисти с дългогодишен опит и ще Ви посъветват за най-подходящия вариант във Вашата ситуация.

Коя траурна агенция във Варна да избера?

Дългогодишният ни опит ни е научил, че за жалост и в нашия бранш има нечестни и безскрупулни хора. Ние, от Траурна Агенция Драгомиров Ви съветваме да изберете внимателно вашата погребална агенция, като се допитате до близки, приятели или дори до отзиви в Google. Това е важен и отговорен избор, който трябва да направите, за да изпратите починалия близък достойно и без допълнителна горчивина.

Кога се слага паметник?

Прието е паметникът да е готов за годината от загубата на починалия близък, но може да бъде поставен и по-рано. Всички клиенти, организирали погребение с Траурна Агенция Драгомиров получават ваучер за отстъпка при поръчка на паметник.