Надгробни паметници Варна | Траурна агенция Драгомиров- Варна

Надгробни паметници

Паметникът обикновено е мястото, на което можем да се връщаме при починал близък. Там можем да почетем паметта му, да поднесем цветя или просто да прекараме време в размисли.

    Траурна агенция Драгомиров изработва надгробни паметници и плочи Каменоделска работилница Драгомиров изработва надгробни паметници от мрамор и гранит Надгробни паметници и надгробни плочи ДРАГОМИРОВ. Мрамор и гранит. Надгробни паметници и надгробни плочи ДРАГОМИРОВ. Мрамор и гранит. Надгробни паметници и надгробни плочи ДРАГОМИРОВ. Мрамор и гранит. Надгробни паметници и надгробни плочи ДРАГОМИРОВ. Мрамор и гранит.

Траурна Агенция Драгомиров- Варна предлага изработване на надгробни паметници, надгробни плочи и изделия от мрамор и гранит в собствен каменоделски цех.


Цени на надгробни паметници

Мраморен надгробен паметник

Надгробни паметници и надгробни плочи ДРАГОМИРОВ. Мрамор и гранит.

Размер до 70/90 с постамент
Бетонна база с масивни мраморни бордюри
Пътека тротоарни плочи

Цена: 1780лв

За повече информация може да посетите някой от нашите офиси.

Паметници Драгомиров

Траурна агенция Драгомиров разполага със собствен каменоделски цех и разнообразна селекция от паметници, както и с екип от професионалисти, които ще Ви съдействат при избора на подходящия надгробен паметник.

Ние от Траурна агенция Драгомиров имаме дългодишен опит при изработването на надгробни паметници и плочи, както и всякакви изделия от мрамор и гранит.


Отстъпка за клиенти на Траурна агенция Драгомиров

Всички клиенти на Траурна агенция Драгомиров, организирали погребение имат право на отстъпка при изработка на паметник.


Модели за надгробни паметници

Различни модели паметници, както и цели монтажи, които сме извършвали, може да разгледате в Галерия паметници.

Често Задавани Въпроси

Колко струва едно погребение?

Всяко погребение е различно и за организацията му ние (като погребална агенция) се съобразяваме изцяло с личните желания на клиентите си. За нас не е възможно да посочим крайна цена без да сме се запознали с персоналните предпочитания на клиентите, но това което със сигурност можем да Ви споделим са цените, които не зависят от нас:

Изкопаване на нов/стар гроб в Гробище Тополи, Виница, Галата- 400 лв
Изкопаване на стар наследствен гроб в Централни Гробища- 400 лв
Нова гробница в Централни гробища Варна- 3400 лв
Семейна гробница в стар наследствен гроб в Централни гробища – 1500 лв. Нова гробница в Тополи- 1800 лв

Колко струва кремация?

Организирането на кремацията зависи до голяма степен от желанията на нашите клиенти, затова и цената на различните кремации варира значително. Това, което можем да ви споделим със сигурност са цените, които не зависят от нас:

Пакет Кремация в Крематориум Варна (вкл. таксата на Крематориума и урната)- 590 лв
Урнов гроб в Централни гробища Варна- 1300 лв
Урнова ниша в Централни гробища Варна- 500 лв

Какви документи са ми нужни за организиране на погребение?

Първото важно условие за организирането на погребението е лекар да напише съобщение за смърт. Ако личният Ви лекар не се отзове, Траурна Агенция Драгомиров разполага с лекар, който да напише съобщението за смърт. След като това се случи ние ще се погрижим и за издаването на смъртен акт.

Имате ли лекар, който да установи смъртта?

Да, ние от Траурна Агенция Драгомиров разполагаме с лекар, който да установи смъртта и да напише съобщение за смърт, в случай, че личният Ви лекар не се отзове.

Има ли възможност погребението да се извърши в Централни гробища?

Да, може да закупите семейна гробница или да използвате стар семеен гроб. Виж още

Правите ли некролози?

Да, изработваме цветни и черно-бели некролози. Разполагаме с широка гама модели за некролози и професионалисти, които ще Ви помогнат при избора. Некролози може да поръчате в един от офисите ни.

Може ли да поръчам венец?

Да, Траурна Агенция Драгомиров предлага изкуствени и естествени венци в различни размери. Галерията с венците може да видите тук.

Какво е работното време на офисите?

Понеделник 09:00ч.–17:30ч.
Вторник 09:00ч.–17:30ч.
Сряда 09:00ч.–17:30ч.
Четвъртък 09:00ч.–17:30ч.
Петък 09:00ч.–17:30ч.
Събота 09:00ч.–17:30ч.
Неделя 09:00ч.–17:30ч.

Какво се прави при кремация? / Какво представлява кремацията?

Кремацията е траурен ритуал, при който тялото на покойника се поставя в крематориум (специално изградена пещ) и се изгаря при много висока температура. Горивният процес е напълно автоматизиран и не позволява влизане на повече от един ковчег. Останките от тялото се поставят в урна. Урната може да бъде поставена в гроб или в урнова ниша. Ако близките на покойника желаят могат да задържат урната в дома си или да разпръснат прахта.

Погребение или кремация?

Решението как да изпратим нашия починал близък също зависи от доста фактори(финансови, религиозни и други), които е добре да бъдат взети предвид. Агентите на Траурна Агенция Драгомиров са професионалисти с дългогодишен опит и ще Ви посъветват за най-подходящия вариант във Вашата ситуация.

Коя траурна агенция във Варна да избера?

Дългогодишният ни опит ни е научил, че за жалост и в нашия бранш има нечестни и безскрупулни хора. Ние, от Траурна Агенция Драгомиров Ви съветваме да изберете внимателно вашата погребална агенция, като се допитате до близки, приятели или дори до отзиви в Google. Това е важен и отговорен избор, който трябва да направите, за да изпратите починалия близък достойно и без допълнителна горчивина.

Кога се слага паметник?

Прието е паметникът да е готов за годината от загубата на починалия близък, но може да бъде поставен и по-рано. Всички клиенти, организирали погребение с Траурна Агенция Драгомиров получават ваучер за отстъпка при поръчка на паметник.